Helatorstai herättelee odottamaan

Mitä sinä odotat? Kesää? Koronarajoitusten purkua? Lomaa?

Pääsiäinen meni; silloin muistelimme Jeesuksen kuolemaa syntiemme puolesta sekä ylösnousemusta kolmantena päivänä. Sen jälkeen Jeesus näyttäytyi naisille, opetuslapsilleen ja yli 500 seuraajalleen. Hän opetti Jumalan valtakunnasta. (1.Kor. 15:6, Apt. 1:3)

40 päivää kuolleista heräämisensä jälkeen Jeesus meni opetuslastensa kanssa Öljymäelle. Siellä hän pyysi heitä odottamaan Pyhää Henkeä ja pysyttelemään Jerusalemissa siihen asti. Tämän jälkeen Jeesus siunasi opetuslapsensa ja kohosi taivaaseen. (Apt. 1:9-11)

Jeesus lupasi seuraajilleen Pyhän Hengen. Sama lupaus on voimassa yhä tänään. Meidät helluntailaiset tulisi tuntea tästä odotuksesta. Meidät tulisi tuntea myös siitä, että odotamme Jeesuksen paluuta, aivan kuten hänen nähtiin menevän taivaaseen. Olemmeko valmiita? Odotatko vai pelkäätkö? 

Jeesus on Isän oikealla puolella taivaassa. Hän rukoilee puolestasi ja puolustaa sinua. Hän on sinun lähelläsi, missä oletkin. Anna Jeesuksen pestä syntisi verellään, anna Pyhän Hengen täyttää sinut.

Viime ajat olemme odottaneet seurakunnan ovien avautumista. Näillä näkymin se on mahdollista kesäkuussa, viranomaisten ohjeita noudattaen. Tule mukaan rohkeasti, ota paikkasi uskovien yhteydessä ja seuraa Jeesusta koko sydämestäsi.

Siunausta toivottaen, Jari Einola