Valoa päin

”Mutta jos me valkeudessa vaellamme, niin kuin hän on valkeudessa, niin meillä on yhteys keskenämme, ja Jeesuksen Kristuksen, hänen Poikansa, veri puhdistaa meidät kaikesta synnistä.” (1.Joh.1:7)

Nyt, kun aurinko paistaa, räystäät tippuu ja katuojat juoksee, on hyvä muistuttaa ja innostaa keskinäiseen yhteyteen. Viime sunnuntainakin oli väkeä hyvin koolla. Vieraileva puhuja hämmästeli mukana olleiden lasten runsasta määrää. Seurakunnalla, jossa on lapsia ja nuoria – on tulevaisuus!

Seurakuntamme tilaisuudet ovat olleet virkistäviä ja ravitsevia, vaikka palkattua pastoria ei tällä hetkellä olekaan. Sunnuntain päivätilaisuudet ovat viikon kohokohtia. Tiistaisin Jumalan kohtaamisen illoissa käy väkeä, myös aamurukoushetkissä on uskollinen joukko. Naisten illat ja miesten päivät ovat suosittuja. Nuortenillat ja varkkikerho saavuttavat suuren joukon nuorempaa väkeä. Kaikkiin ilmoitettuihin tilaisuuksiin on vapaa pääsy – ne on tarkoitettu juuri sinulle!

Tahdon rohkaista sinua mukaan tapahtumiin ja toimintaan. Samalla saadaan evankeliumi leviämään entistä laajemmalle niin omassa kaupungissamme kuin aina maan ääriin asti.

Siunattua kevättä, toivottelee Jari Einola, srk:n vanhin.

Ps. Yhdistyksen virallinen vuosikokous jäsenille pidetään 14.4.2019. Seurakuntahan on sellainen kuin on seurakuntalaisetkin ja toiminta sen mukaista. Jokainen voi vaikuttaa asioihin, tule mukaan!