Se löytyi – Jenni sai palata takaisin Jumalan läheisyyteen

Olen tullut uskoon 15-vuotiaana, mutta noin 25-vuotiaana käännyin omille teilleni. Elämäni oli ollut monella tavalla äärimmäisen hankalaa ja traumaattista. Olin monta vuotta erittäin itsetuhoinen ja mielen osalta rikki.

Uskoontulo oli minulle upein asia, mitä olin koskaan kokenut, mutta haluan kertoa jotain vielä upeampaa.

Olin siis kääntänyt selkäni Jumalalle. Elin ihan tavallista perheenäidin elämää, iloitsin lapsista ja perheestä ja arki pyöri paljon lasten ympärillä. Ulkoisesti näytti ehkä synnittömän oloiselta elämältä, en tehnyt mitään näkyviä suuria syntisiä asioita, lasten kanssa rukoiltiin aina iltarukoukset jne. Elämässäni ja sydämelläni painoi kuitenkin suurin synti mitä voi olla: olin kääntänyt selkäni Jumalalle. En elänyt yhteydessä Hänen kanssaan.

Noin 3-4 vuotta sitten menin erääseen seurakunnan tapahtumaan, jossa kaikki saivat kultaisen sydämen, johon sai kirjoittaa Jumalalle jonkun toiveen, mitä haluaisi Häneltä saada. Kirjoitin omaan sydämeen ”läheisyyttä”. Kirjoitin sen nopeasti ja laitoin puhelimen kuorien sisälle piiloon. En halunnut kenenkään näkevän sitä. Ajattelin etten ansaitse enää läheistä suhdetta Jumalan kanssa, koska itse olin lähtenyt väärään suuntaan.

Jumala kuitenkin ajattelee aivan toisin. Onneksi! Hän veti minua puoleensa, kuiskasi sydämelleni asioita, jotka saivat minut janoamaan häntä yhä vain enemmän ja enemmän. En voinut enää pysyä Hänestä erossa, halusin viettää jokaisen liikenevän hetken Hänen kanssaan. En tiedä mitään parempaa kuin viettää aikaa Jumalan läsnäolossa. Tiedän paljon upeita asioita, mutta mikään ei vedä vertoja sille.

Eikä siinä vielä kaikki. Tämän ajatteleminen saa yhä minut murtumaan. Jumala oli halunnut minut takaisin ja se oli enemmän mitä koskaan olisin voinut kuvitella. Tämän lisäksi Hän vapautti minut todella suurista ja kahlitsevista peloista. Pelot, jotka olivat pitäneet minua otteessaan ja hallinneet elämääni 25 vuotta, lähtivät täysin pois kun eräs Ystävä rukoili puolestani. Ihan yhdessä hetkessä elämänlaatuni parani 100%!! Tällaista elävää, suuria ihmeitä tekevää Jumalaa saan palvella ja Hänen kanssaan astua jokaisen elämäni askeleen. En vaihtaisi tätä mihinkään.

Mitä sinä kirjoittaisit tällaiseen sydämeen? Mitä sinä toivoisit Jumalalta?