Hyvä Sanoma -lehti suomalaisiin koteihin

Huom! Jos postilaatikossasi tai -luukussasi lukee ’Ei mainoksia’ ja jäit ilman lehteä, voit noutaa lukemista Lähetyskirpputorilta ti & pe klo 10-16 tai to klo 10-18. Saat lehden myös tilaisuuksien yhteydessä.

Viikolla 35 jaetaan yli puoleen miljoonaan suomalaiseen kotiin Hyvä Sanoma -lehti. Lehden jakaminen on osa Parasta Suomelle -kampanjaa, jonka helluntaiseurakunnat toteuttavat Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuoden merkeissä. Tarkoituksena on tarjota parasta itsenäiselle isänmaalle.
Kampanjalehden haastattelut tuovat esiin kristillisen arvomaailman merkityksen eri-ikäisille ihmisille ja koko suomalaiselle kulttuurille. Kokemuksia oman elämänsä varrelta jakaa muun muassa itsenäisen Suomen ikäinen kortesjärveläinen Elli Harju. Tunnetuimpia haastateltavia lehdessä ovat gospelartistit Pekka Simojoki ja Jippu.

Monilla paikkakunnilla Hyvä Sanoma -lehdestä löytyvät myös paikalliset vaihtosivut, joilla seurakunnat kertovat omasta toiminnastaan. Lehden sisältö ja muuta aiheeseen liittyvää materiaalia löytyy lehden jakamisen yhteydessä avautuvasta verkkosivuosoitteesta: www.parastasuomelle.fi.
Parasta Suomelle -kampanjan järjestäjinä ovat maamme helluntaiseurakunnat, niiden kotimaantyön järjestö Hyvä Sanoma ry ja kustannusliike Aikamedia.

Valkeakoskella kampanjalehti jaetaan postin kautta. Lehti sisältää paikalliset sivut. Kampanjaan liittyen järjestetään avoimien ovien päivä lauantaina 16.9.2017 klo 15 – 18, helluntaiseurakunnan rukoushuoneella, Antinniementie 1.