22.-28.1. rukous-ja paastoviikko

Suomessa vietetään par´aikaa vuosittaista kristittyjen ykseyden ekumeenista rukousviikkoa. Myös seurakunnassamme pyhitetään aikaa rukoukselle ja paastolle kunkin mahdollisuuksien mukaan. Henkilökohtaisen hartaudenharjoittamisen lisäksi kokoonnutaan rukoilemaan yhdessä:

• Tiistaina 23.1. klo 18 rukousillassa on erityisenä aiheena lapset ja nuoret niin perheissä, seurakunnassa kuin koko kaupungissa.
  • Keskiviikkoaamun rukoushetkessä klo 10 muistetaan rukouksin ikääntynyttä väkeä ja diakoniatyön piirissä olevia.
  • Torstai-iltana klo 18 kannetaan rukouksin miehiä ja naisia elämän haasteissa, naisten- ja miestentyötä, avioliittoja.
  • Perjantain klo 18 nuortenillassa nuoret muistavat heille tärkeitä asioita rukouksin.
  • Lauantaina vanhimmat kokoontuvat yhdessä pastoreiden kanssa rukoilemaan johdatusta ja näkyä seurakunnan toiminnalle.
  • Sunnuntain 28.1. päiväkokouksessa klo 12 teemana on lähetystyö.