Tervehdys pastorilta!

  On alkanut kolmas työviikko pitkän sairausloman jälkeen. Niin kuin varmaan kaikki tiedätte, olen aloittanut työni puolipäiväisenä ja käytännössä olen aina parillisen viikon töissä.

Olen innoissani työstä, taas kerran olen todennut, että maailmassa ei ole parempaa kuin palvella Jumalaa siinä kutsussa, jonka on Häneltä saanut. On ollut hienoa palata seurakuntayhteyteen ja nähdä kuinka lämpimästi olette ottaneet minut vastaan pitkän poissaolon jälkeen. On hieno tunne, kun saa tuntea kuuluvansa seurakuntaperheeseen, jossa näkyy myötäeläminen vaikeuksien keskellä. Haluan kiittää seurakuntaa esirukouksista ja pyydän edelleen sulkeutua esirukouksiinne. Hengellinen taistelu ei ole vielä voitettu, vielä on tavoiteltavaa hengellisellä alueella.

Meillä on tulossa mielenkiintoinen joulukuu, joka pitää sisällään monia kiitosaiheita ja juhlia, joista päällimmäisenä on Suomen itsenäisyyden 100-vuotispäivä.  Laulu Suomelle -musikaali on Valkeakosken seurakuntien yhteinen ponnistus kunnioittaa ja samalla kiittää Jumalaa vapaasta ja itsenäisestä kotimaastamme. Vietämme myös perinteistä joulujuhlaa, johon voisimme kaikki kutsua ystäviämme ja sukulaisiamme yhteiseen juhlaan. Rauhoitamme aaton ja joulupäivän perheillemme. Tapaninpäivänä pidämme tapaninpäivän jumalanpalveluksen.

Haluan myös muistuttaa, että olen toimistolla tavattavissa parillisen viikon keskiviikkona klo 15-18. Toivoisin näkeväni sinut minua tapaamassa toimistolla.

Jumalan siunausta toivottaen, Jarmo Saralahti