Lähetystyö kutsuu Lähetyslautta-tiimin Jannea ja Jessicaa


Janne ja Jessica Kettusen
 sydämessä on palanut  lähetyskutsu jo useamman vuoden ajan. Lue tästä heidän ajatuksiaan ja suunnitelmiaan, miten he tuota kutsua aikovat toteuttaa jo lähitulevaisuudessa.  – Teet hyvin, jos muistat Jannea ja Jessicaa rukouksin.

”Lähetystyö, Jumalan Valtakunnan työ Afrikassa on poltellut sisintämme. Meillä on paljon haaveita ja unelmia Afrikkaan liittyen, mutta meillä on myös unelmia liittyen tähän aikaan ja asioihin, mitä voisimme täällä Suomessa saavuttaa; esimerkiksi omakotitalo ja työurat. Olemme yhdessä halunneet luovuttaa kaikki nämä haaveet ja unelmat Jumalalle – helppoa se ei ole ollut ja on vaatinut paljon aikaakin. Olemme yhdessä rukoilleet, että Herran paras tahto tapahtuisi elämässämme; kaikki, mitä meillä on kuuluu Jumalalle, emme halua pitää mitään itsellämme. Hän on meidän Kuninkaamme, meidän Rakkaamme, joka on arvollinen saaman kaiken. Haluamme olla Savenvalajan käsissä, saakoon Hän tehdä työtä meissä; voi kunpa emme enää eläisi me, vaan Kristus meissä. Vallatkoon Hän enemmän ja enemmän meidän sisimpiämme; kunpa meistä kaikessa loistaisi vain Kristus!

Olemme päättäneet, että ensi vuonna vietämme useamman kuukauden Afrikassa lähetyskentällä. Tarkkaa lähtökuukautta emme tiedä vielä. Uskomme, että Jumala johdattaa meitä askel kerrallaan. Tämän hetkinen maailman tilanne on kaikkea muuta kuin hyvä ajatellen matkustamista, mutta sisällämme palaa jotakin sellaista, mitä ei pysty sammuttamaan.

Emme tiedä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, mutta sen tiedämme, että Jumala pitää meistä huolen! Ei ole kyse meidän vahvuuksistamme, meidän heikkouksistamme, vaan ainoastaan siitä, millainen on meidän Kutsujamme. 

Innostutaan yhdessä enemmän Jumalasta ja Hänen Valtakunnastaan, Hän on kaikista suurenmoisin, Kuningasten Kuningas, joka on jo voittanut maailman! ”

– Janne & Jessica