Koronaturvalliset kokoontumiset leviämisalueella

Pirkanmaa on tällä hetkellä koronan leviämisaluetta. Niin sisätiloissa kuin ulkonakin on maskisuositus sekä mahdollistettava kahden metrin turvavälit ja huolehdittava käsihygieniasta. Seurakuntamme päättäjät ovat pohtineet tilannetta ja pyytävät kaikkia toimintaamme osallistuvia noudattamaan voimassa olevia viranomaisohjeita.

– Tilaisuuksiin ei voi osallistua, jos on hengitystieinfektion oireita.
– Kaikilta yli 12v edellytetään kasvomaskin sekä käsidesin käyttöä.

– Rukoushuoneella järjestettäviin tilaisuuksiin voidaan ottaa n. 20-30 osallistujaa:

• Samassa taloudessa asuvat voivat istua vierekkäin, muuten jätetään viereen kaksi tyhjää tuolia.
  • Joka toinen penkkirivi on pois käytöstä.
  • Paikalle tulijoiden on siis varauduttava siihen, että kaikki halukkaat eivät mahdu mukaan.

– Yhteislauluja ei lauleta.
– Salissa on vältettävä turhaa liikehtimistä edestakaisin.
– Oville ja naulakolle ei muodosteta ruuhkaa.

Pyhäkoululaiset kokoontuvat yläkerrassa ja heillä on omat ohjeistuksensa.

• He käyttävät omaa sisäänkäyntiä.
  • Vanhemmat eivät vie itse lapsiaan yläkertaan.

– Kulloisestakin tilaisuudesta vastuussa olevat henkilöt ovat velvollisia huolehtimaan turvallisuusohjeiden toteutumisesta.

Huom! Päivätilaisuudet ovat nähtävissä seurakunnan YouTube-kanavalla sekä suorina lähetyksinä että tallenteina.

———————————