19.-23.6.2019 Juhannuskonferenssi Keuruulla

Juhannusviikolla seurakunnassa ei ole omia tilaisuuksia, koska silloin vietetään perinteistä kesäjuhlaa Keuruulla. Tutustu tapahtumaan lukaisemalla oheinen mediatiedote (Matias Villberg 5/2019) tai www-sivuilta juhannuskonferenssi.fi…

JUHANNUSKONFERENSSIN 2019 TEEMANA KRISTINUSKON YDIN: JEESUS

Suomen helluntaiseurakuntien suurjuhla, Juhannuskonferenssi, järjestetään jälleen Iso Kirja -opiston alueella Keuruulla. Tapahtumaan odotetaan yhteensä lähes 30 000 kävijää. Teemana on tällä kertaa vain yksi sana: Jeesus, joka on kristillisen uskon ydin. Länsimainen kulttuuri ja hyvinvointi on rakentunut pitkälti kristinuskon eettiselle pohjalle.

Konferenssin puhujavieras on Christ for All Nations -järjestön johtaja Daniel Kolenda Yhdysvalloista. Järjestö toimii maailmalla mm. ylikansoittuneiden ja köyhien Afrikan maiden hyväksi. Kolenda kertoo myös ajankohtaisia kokemuksiaan maallistuvan Euroopan tilanteesta. Kolendaa kuullaan konferenssin iltajuhlissa torstaista lauantaihin.

Juhannuskonferenssi tarjoaa runsaan ohjelmakattauksen eri-ikäisille konferenssivieraille alueen suurissa teltoissa lapsiperheitä unohtamatta. Ajankohtaisia aiheita, kuten monikulttuurisuutta, erilaisten uskontojen kohtaamista, rasismia ja seksuaalisuuteen liittyviä eettisiä kysymyksiä käsitelevät alan asiantuntijat teematilaisuuksissa ja foorumeilla. Runsaassa musiikkitarjonnassa löytyy jotakin joka makuun kirkkokonserteista trenditietoiseen nuorisomusiikkiin.

Kansainvälisille vieraille ja maahanmuuttajille on myös englanninkielisiä tilaisuuksia. Lisäksi Juhlatelttaan on järjestetty tulkkauspalvelu monille kielille.

Tapahtumassa talkoilee noin 1700 vapaaehtoista.  Juhannuskonferenssin telttakaupungin rakentaminen alkaa pari viikkoa ennen tapahtumaa. Yksi Suomen suurimmista leirintäalueista (yli 60 hehtaaria) täyttyy autoista, teltoista, vaunuista ja asuntoautoista.  Alueelta löytyy myös erilaisia kahvi- ja ruokailupaikkoja, saunoja ja uimarantoja.

Kaikille avoimia tilaisuuksia voi seurata myös Radio Gospelissa sekä UskoTV:n kanavalla. Radion ja netin välityksellä konferenssiin osallistuu suuri joukko ihmisiä lukuisista maista.